Načini plaćanja

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem web-shopa.

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz naše ponude, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.

NARUDŽBE ZA HRVATSKU:

Simbioza j.d.o.o. omogućuju kupnju odabranih proizvoda sljedećim modelima plaćanja:

1.) E-bankingom ili općom uplatnicom.

Kod izbora ovog načina plaćanja, ako je kupac pravna osoba, potrebno je Simbioza j.d.o.o. mailom dostaviti podatke o poslovnom subjektu koji je naručitelj (točni naziv, adresa, OIB). Potom na svoju e-mail adresu kupac dobiva predračun sa svim podacima potrebnima za uplatu, uključujući broj računa na koji je potrebno uplatiti vrijednost narudžbe. Po zaprimljenoj uplati, naručitelju se dostavljaju naručeni proizvodi.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke; u pravilu, idućeg radnog dana).

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

2.) PLAĆANJE KARTICAMA

simbioza.hr shop podržava plaćanje pouzeću, karticama Visa, MasterCard, Maestro te po ponudi uplatom na žiro račun.

3.) PayPal plaćanje


Reklamacije

Simbioza  j.d.o.o. prihvaća sve oblike reklamacija koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, a potrebno je dokazati da je artikl kupljen u sustavu simbioza.hr


Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. 

     

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. 

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. 

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. 

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka. 

Hvala što koristite CorvusPay!